Voor optimaal gebruik van deze site, svp JavaScript activeren! Zorgeloos leven op een prachtig stukje aarde waar 't altijd zomer is? Met het MM2H Visum van Maleisië sta je elke dag op met een vakantiegevoel
 
MM2H, Malaysia My Second Home
Betaalbaar Gouden Visum voor een prinsheerlijk leventje in de zon.Zou het niet heerlijk zijn om elke avond te gaan slapen bij het zomerse geluid van krekels buiten en om 's ochtends op te staan met een vakantiegevoel? Met het MM2H Visum van Maleisië is het mogelijk.

We dromen allemaal wel eens van een eigen huis in een land waar het altijd lekker zomer is. Vorstelijk genieten van een ontspannen leventje, vriendelijke mensen, prachtige stranden en verrukkelijk eten. Zo vrij als een vogeltje...

Met de opkomst van de zogeheten Gouden Visums is het op touw zetten van een leventje buiten België inmiddels een stuk eenvoudiger dan menigeen denkt. Sowieso tref je alle benodigde informatie tegenwoordig online. Met wat gedegen klikwerk heb je in een mum van tijd alle details bij de hand.

Zo is het altijd handig om eerst zo veel mogelijk informatie in te winnen bij mensen die dit pad al hebben bewandeld. En omdat de groep Belgen die de stap hebben gewaagd in rap tempo toeneemt, kom je met bijvoorbeeld Facebook, TikTok of YouTube zo in contact met mensen die maar al te graag een handje willen helpen.

Uiteraard kunt u voor informatie over MM2H ook hier terecht. Dat is immers het doel van dit platform: het verder bevorderen van dit betaalbare Gouden Visum van Maleisië, zodat meer mensen erover komen te weten en dus meer liefhebbers van een zorgeloos leventje deze kans kunnen grijpen.

Vandaag de dag zijn er in totaal vier verschillende MM2H Visums. Deze zijn:

1. Federale MM2H (MM2H)
2. Premium ViP MM2H   (PViP-MM2H)  
3. Sarawak MM2H (S-MM2H)
4. Sabah MM2H (SBH-MM2H)

Gezien de uitbreiding van het aanbod is het raadzaam om alle vier de visum varianten wat nader te bekijken. Goede kans dat één van de vier perfect bij uw specifieke omstandigheden en doelstellingen past.

De Landen Onder Onze MM2H Koepel

Hoewel er continu landen worden toegevoegd aan dit MM2H netwerk, worden op dit moment de volgende landen al actief vertegenwoordigd.

Europa
België, Bulgarije, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, IJsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, VK, Zweden, Zwitserland
         N. Amerika
Canada, VS
M. Oosten
Iran, S. Arabië, VAE
Azië
Bangladesh, China, Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Pakistan, Singapore, Taiwan, Zuid-Korea, Vietnam
Oceanië
Australië, N. Zeeland

Staat het voor u relevante land nog niet vermeld? Laat het ons met onderstaand formulier weten.

Meanwhile, by all means let us know if you have any questions.

  m.  v.Er zijn nogal wat sites over MM2H met onjuiste informatie. MM2H.eu is op voor het laatst aangepast.

All information contained herein is correct at time of publication.
MM2H.eu cannot and will not be held accountable for any inaccuracy, omission, or obsolescence that may occur. All rates are subject to change.