Voor optimaal gebruik van deze site, svp JavaScript activeren! Privileges van het MM2H Visum, het Gouden Visum van Maleisië | Ontdek de vele voordelen
 
MM2H Privileges
Wat zijn de privileges en de overige voordelen van het MM2H Visum?

De exacte voordelen van het MM2H Visum zijn afhankelijk van het type visum, maar het gehele MM2H gamma staat wereldwijd te boek als relatief royaal als het gaat om de privileges voor de houders, ongeacht het type MM2H Visum waar men voor gekozen heeft.

Overigens beslaat het MM2H programma diverse types. Deze zijn:

1. Federale MM2H (MM2H)
2. Premium ViP MM2H  (PViP-MM2H)
3. Sarawak MM2H (S-MM2H)
4. Sabah MM2H(SBH-MM2H)

Het Federale MM2H Visum en Premium ViP MM2H Visum hebben betrekking op West-Maleisië, d.w.z. het Maleisische schiereiland. Het Sarawak MM2H Visum en het Sabah MM2H Visum zijn van toepassing op de Maleisische staten Sarawak en Sabah, beide gelegen op het eiland Borneo.

Deze twee staten, Sarawak en Sabah, hebben van oudsher wat meer autonomie dan de overige Maleisische staten, zoals een eigen immigratiebeleid, en hebben een eigen, volledig onafhankelijk MM2H Visum in het leven geroepen.

Meer weten over de voordelen en privileges van het MM2H Visum? Met onderstaand formulier kunt u ons uw vragen toezenden.

  m.  v.Er zijn nogal wat sites over MM2H met onjuiste informatie. MM2H.eu is op voor het laatst aangepast.

All information contained herein is correct at time of publication.
MM2H.eu cannot and will not be held accountable for any inaccuracy, omission, or obsolescence that may occur. All rates are subject to change.